Josevanrosmalen.nl
Home » Verhalen » Onze lieve Bram, een verhaal in mailtjes

Onze lieve Bram, een verhaal in mailtjes

 

Hoi Anna,

 

Het was heerlijk je vandaag weer te ontmoeten in dat prachtige bos vlakbij Utrecht. Je weet dat ik daar als kleine jongen al graag kwam. Na die lekkere pannenkoek die je me aanbood  hebben we een stil plekje weten te vinden. Wat er toen allemaal gebeurde hoef ik je natuurlijk niet te vertellen, maar het was iets om niet snel te vergeten. Ik moet je bekennen dat ik vrijen in de open lucht erg spannend vind, zeker met een warmbloedige vrouw zoals jij.  Ik vind het aantrekkelijk om met een iets oudere vrouw om te gaan, daar voel ik me bij thuis. Trouwens, we schelen maar acht jaar, jij bent 54 en ik nu 46, ook al vind je me er dan wat jonger uitzien. Dat is natuurlijk ook een kwestie van in conditie blijven en daar heb je me vanmiddag wel een handje bij geholpen als ik zo ondeugend mag zijn.  Ja lieve meid van me, ik zie nu al weer uit naar een volgende ontmoeting.  Ik hoop dat je dan weer iets aanhebt dat je figuur zo goed laat uitkomen. Je weet dat ik wel een beetje van rondborstigheid houd. Ik geef je in gedachten vele kusjes op al je lieve (en stoute!) plekjes. Tot gauw, lieve Anna

Je Bram

 

Ha die Else,

Ik zie er al weer naar uit om komend weekend in je vakantiehuisje te komen logeren.  Ik droom al van je heerlijke slanke figuur. Dan kunnen we ook samen mijn 38e verjaardag vieren, ik zorg wel voor een lekkere fles wijn en jij hebt vast ook wel een passend cadeau voor mij in petto. Je hoeft nog niks te verklappen hoor, maar ik ben natuurlijk wel nieuwsgierig. Trouwens, jij wordt volgende maand dertig toch,  dus je bent wel een stukje jonger dan ik, maar jouw temperament  houdt me wel bij de tijd. Bovendien heb ik het gevoel dat we elkaar goed aanvoelen, soms hebben we maar een half woord nodig. Voor mij sta jij op de eerste plaats, dat weet je. Ik hoop dan ook dat onze relatie zich de komende tijd verder zal verdiepen.  Zaterdag beginnen we daarmee! Ik ben om elf uur bij je!

Lieve knuffel van mij,

Bram

 

Lieve Sanne,

Wat was ik vanmorgen blij met je sms’je. Heerlijk opwindend vond ik het dat je mij je Tarzan noemde. Ik train natuurlijk mijn spieren dagelijks, dat is goed voor een mens. Ja, ik wil binnenkort weer in je villa in Laren komen,als je man twee maanden naar Koeweit is. Daar is hij vast ook niet altijd braaf. Over het verschil in leeftijd hoef je je geen zorgen te maken, ik val juist op vrouwen van boven de 50, misschien is dat wel mijn moedercomplex. Ik kan helaas dit weekend niet, omdat ik naar een congres in Londen moet. Dat werk stelt soms vervelende eisen, maar je moet er wat voor over hebben als je hoogleraar bent. Het volgende weekend heb ik gelukkig helemaal vrij voor je. Jij bent mijn ‘Gooise vrouw’, maar dan wel de aantrekkelijkste van allemaal. Zoals jij bent, is er maar een, zo spontaan en direct. Je brengt elke keer weer mijn hoofd op hol. Stuur maar meer van die spannende sms’jes, ik kijk altijd zo snel mogelijk als er een berichtje op mijn mobieltje binnenkomt.  Dan hoop ik elke weer dat het berichtje van jou komt, jij bent echt de vrouw waar ik dagelijks van droom, door je uitstraling en je ervaring!  

Heel veel kusjes

Bram

 

Hi die Marthe,

Dat gaat helemaal goed komen hoor, we gaan samen zeilen, zodra het maar even kan. Heerlijk met jou in een boot en dan ’s nachts in het vooronder, veilig in elkaars armen. Wat kan een man zich nog meer wensen. Je weet dat ik als directeur van een groot Amerikaans bedrijf moet woekeren met mijn tijd, maar ik doe natuurlijk alles om met jou de boot te delen. Ik wil de boot niet missen, haha. We gaan dan heerlijk naar de Loosdrechtse plassen, daar voel ik me goed thuis en ik ken er alle kreekjes. Ik heb vroeger nog in Loenen aan de Vecht gewoond. Ik hoop dat je dan weer die spannende korte broek zult dragen met die omgeslagen pijpen, heerlijk als je er een beetje ordinair uit ziet. Ik moet je bekennen dat me dat niet koud laat. Ik zorg er natuurlijk ook voor er sportief uit te zien, als we samen onder zeil gaan! Nou lieffie, we zien elkaar snel!

Je stoute Brammetje

 

Dag lieve meid,

Mignon, ik heb behoefte je snel weer te zien. Het is toch al weer zo’n week of zes geleden nu, dat we elkaar spraken en hoe!

Ik heb het gevoel dat die vonk ook in jouw hart brandt en dat jij net als ik vol verwachting bent van een nieuwe ‘date’.  Zoals je weet geef ik les op een Havo, maar in de vakanties heb ik daardoor wel wat extra tijd. De komende kerstvakantie wil ik graag een boom met je opzetten. Dat wordt vast weer een piekervaring voor jou en mij! Ik zie elke dag uit naar de avonden met kaarslicht en wijn die ons rozig maakt. Wat er na die avonden gebeurt, komt dan vanzelf. Over een maand is het gelukkig zo ver, lieve Mig.

Je trouwe Bram

 

De heer B. Versteeg

 

Mijnheer Bram

Ik ontving gisteren uw mail gericht aan ene Mignon. U was kennelijk wat onzorgvuldig met het kiezen van het juiste mailadres. Ik begrijp nu dat u de functie van directeur combineert met die van leraar, liever gezegd ik heb nu begrepen dat u de boel belazert. Het zal ook wel lastig zijn om de verschillende vriendinnen uit elkaar te houden en vooral op hun kosten de mooie jongen uit te hangen. Jammer dat ik niet beschik over die andere mailadressen, dan zou ik de dames op de hoogte kunnen stellen. Nu moet ik me beperken tot een  cc mail aan Mignon, die al vol verwachting uitkijkt naar een piekervaring met jou. Hoeveel dames weet je zo aan het lijntje te houden, een voor elke vinger aan je hand? Nou dan ben ik nu de middelvinger die ik naar je opsteek. Ik denk dat je maar eens moet gaan werken voor de kost, meneer de directeur. Je was natuurlijk wel zo slim om nooit je adres te geven en alleen een mobiel nummer te gebruiken en een hotmailadres,  brammetjeboef, zoals je ‘nickname’ toen luidde. Nou ja, ik begrijp natuurlijk ook wel dat ik zelf ook stom ben geweest om in je praatjes te geloven, maar bij mij hoef je niet meer aan te komen. Of Mignon nog zin in je heeft betwijfel ik, misschien reageert ze nog wel op deze mail. Dan zal je om je verzameling compleet te houden snel op jacht moeten naar nieuwe liefjes.

Nou Bram, je kan de boot in, de pot op, het lazarus krijgen, je ziet maar.

Marthe

 

Bram,

Mijn hobby is toevallig schrijven. Je was voor mij een mooie inspiratiebron. Ik heb misschien niet de hele puzzel compleet, maar ik heb er toch wel een verhaal van kunnen brouwen. Het wordt vast jouw piekervaring als het verhaal binnenkort in druk verschijnt, het verhaal van Bram die de vrouwen om zijn vingers windt en die alleen af en toe moeite heeft de liefjes uit elkaar te houden. Dankzij Marthe zijn mijn ogen open gegaan en heb ik nu alles kunnen opschrijven. Of alles klopt of dat een deel aan mijn fantasie is ontsproten, doet er verder niet toe. Ik vermoed dat er nog wel enkele dames zijn die zich in dit verhaal herkennen. Voor een ding moet ik je ondanks alles bedanken, je hebt me een spiegel voorgehouden!  Ik geef je de vijf, maar blijf van mijn lijf!

Mignon

 

Geachte heer Versteeg,

Na een tip van enkele personen heeft onze afdeling automatisering een onderzoek ingesteld naar uw gebruik van internet tijdens uw werkzaamheden als administratief medewerker. Tot het IP adres van uw computer is mailverkeer te herleiden dat als onoorbaar moet worden beschouwd. U was er bij de aanvaarding van uw functie van op de hoogte dat u gedurende de werktijd zich niet hoort bezig te houden met prive correspondentie, zeker niet met erotische correspondentie. Wij achten het voortzetten van het dienstverband dan ook niet langer verantwoord. In de vrije tijd die u vanaf nu in ruime mate zult hebben, kunt u zich dan naar behoefte wijden aan de correspondentie die u graag voert. Namens het bedrijf FOK BV verzoek ik u om uw bureau op te ruimen en het pand te verlaten.

 

J . Willems, hoofd afdeling PZ

 

Lieve Sanne,

Ik heb helaas een paar nare dingen meegemaakt. Ik hoop dat je me een beetje kunt helpen, want pas over twee maanden krijg ik het geld voor mijn nieuwe boek. Door omstandigheden heb ik besloten om mijn baan als hoogleraar tijdelijk neer te leggen en me te gaan wijden aan het schrijven van mooie boeken. Het komende boek zal ik natuurlijk aan jou opdragen.

 

Als altijd, je Bram

 

© José van Rosmalen, 2013

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.
Rating: 4 sterren
1 stem